Έπειτα από τέσσερα χρόνια παραγωγής, βγήκε από το εργοστάσιο του Poissy στη Γαλλία, η 300.000η μονάδα του DS3, του μικρού μοντέλου με την εντυπωσιακή σχεδίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επετειακό αυτοκίνητο, ήταν ένα DS3 της έκδοσης «So Irresistible» σε μαύρη απόχρωση «Perla Nera». Πρόκειται για την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες και θα είναι διαθέσιμη στην αγορά μέσα στον Ιούλιο.

Τα ανανεωμένα DS3 και DS3 Cabrio, προσφέρονται σε δύο καινούργια χρώματα «Pearl White και Belle-lle Blue», εξοπλίζονται με ζάντες 17 ιντσών, φώτα LED και xenon, νέο σύστημα πολυμέσων με κάμερα οπισθοπορείας, καινούργιες επενδύσεις και διακοσμητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να παραγγείλει και το πίσω κρύσταλλο, το οποίο προβάλλει ορισμένα ιστορικά μνημεία του Παρισιού, όπως την Αψίδα του Θριάμβου ή τον Πύργο του Άιφελ. 

Επίσης, τροφοδοτούνται με νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro6. Τους diesel BlueHDi 100 και BlueHDi 120, καθώς και τον τρικύλινδρο 1.2 e-VTi. Όλοι έχουν εκπομπές ρύπων κάτω από 100 γρ./χλμ., με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να κυμαίνεται από 3 έως 3,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης