Είναι οι πιο διάσημοι παρουσιαστές εκπομπής αυτοκινήτου. Οι άνθρωποι που εκτόξευσαν το βρετανικό σόου Top Gear και η φυγή τους αποτέλεσε πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο.

Μετά την αποχώρηση από το BBC, οι Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond υπέγραψαν με το Amazon για μια νέα εκπομπή η οποία θα μεταδίδεται διαδικτυακά. Οι παρουσιαστές έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα, με το αμερικανικό δίκτυο να τους προσφέρει ηγεμονικά συμβόλαια και ένα τεράστιο μπάτζετ προκειμένου να κάνουν ότι θέλουν, όπως θέλουν και σε όποιο σημείο της Γης θέλουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το project προχωρά κανονικά, όμως, μέχρι πρότινος υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα. Το όνομα της εκπομπής. Η ομάδας παραγωγής και οι παρουσιαστές προσπαθούσαν εδώ και μήνες να βρουν τον κατάλληλο τίτλο, αλλά τίποτα δεν τους άρεσε. Τελικά, αποφάσισαν να το πουν «The Grand Tour» ή TGT για συντομία. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί το φθινόπωρο, ενώ όπως ανακοίνωσε το Amazon θα υπάρχει και «γιγαντιαίο» στούντιο με κοινό.

Αυτό θα αλλάζει σε κάθε επεισόδιο με την έδρα των παρουσιαστών να είναι το Λονδίνο. Οι τρεις Βρετανοί θα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, με το show να είναι live. Αναλυτικές λεπτομέρειες θα δοθούν το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης