Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ένα ακραίο σχεδιαστικά supercar, με εκπληκτική αεροδυναμική, άψογη αισθητική, πανίσχυρο κινητήρα και επιδόσεις που συναρπάζουν, δημιούργησε ο βελτιωτικός οίκος Novitec.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γερμανοί ανέλαβαν να τροποποιήσουν ένα από τα κορυφαία εξωτικά αυτοκίνητα της αγοράς και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε απόλυτα. Η απλή 720S μπροστά στο δημιούργημα της Novitec φαντάζει ως ένα συντηρητικό supercar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 720S N-Largo όπως ονομάζεται, φέρει ένα ολοκαίνουργιο αεροδυναμικό πακέτο που έχει εμπνευστεί από την ακριβοθώρητη Senna. Σχεδόν κανένα τμήμα του αμαξώματος δεν έχει μείνει ανέγγιχτο από τη Novitec. Παρατηρώντας το αυτοκίνητο νομίζεις ότι έχει γίνει κάποια «έκρηξη» μυών από ανθρακονήματα.

Μετατρόχια και ζάντες έχουν διογκωθεί, το κέντρο βάρους χαμήλωσε, η ανάρτηση είναι ακόμη πιο σκληρή και όλα τα μηχανικά μέρη αναβαθμίστηκαν. Ο V8 4.0 twin turbo κινητήρας αποδίδει πλέον 806 ίππους και τα σπριντ κόβουν την ανάσα.

Στον δρόμο δεν υπάρχει αντίπαλος για την 720S N-Largo. Πατώντας τέρμα το γκάζι, ο οδηγός νιώθει το κορμί του να κολλάει στο carbon κάθισμα, τα χέρια του να γίνονται ένα με το τιμόνι και τη βελόνα του κοντέρ να εκτοξεύεται. Τα 0-100 έρχονται στον απίστευτο χρόνο των 2,7 δευτερολέπτων και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 346 χλμ./ώρα.

Για όποιον ενδιαφέρεται το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο προς παραγγελία. Όσο για την τιμή, ανακοινώνεται μόνο σε υποψήφιους που θέλουν πραγματικά να το αποκτήσουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης