Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της «καυτής» έκδοσης του μικρού πολυχρηστικού μοντέλου της, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το φθινόπωρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Note Nismo έχει εξελιχθεί από το αγωνιστικό τμήμα Nissan Motorsports και θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις (Nismo και Nismo S). Διακρίνεται για το αεροδυναμικό bidykit, με τους μεγαλύτερους προφυλακτήρες, τις εισαγωγές αέρα, τον διαχύτη πίσω, την πτέρυγα στην οροφή και το διαφορετικό χρώμα στους καθρέπτες και τα σπόιλερ.

Η ανάρτηση έχει νέες ρυθμίσεις, το κέντρο βάρους έχει χαμηλώσει αρκετά, ενώ βελτιώσεις έχουν γίνει στο σασί και τη μετάδοση. Επίσης, οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι μεγαλύτερες και τα ελαστικά σπορ προδιαγραφών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, τα μπάκετ καθίσματα της Recaro, το τιμόνι με επένδυση alcantara και ο συνδυασμός κόκκινου και μαύρου χρώματος αναδεικνύουν τη σπορ φιλοσοφία του αυτοκινήτου.

Η Nissan δεν ανακοίνωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο ότι η έκδοση S έχει έναν ακόμα πιο βελτιωμένο κινητήρα και μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης