Η περίοδος των εκπτώσεων ξεκίνησε επίσημα στις 14 Ιανουαρίου, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αφορά άμεσα τους πελάτες της Anytime, καθώς μέσω του Anytime Club μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις που φτάνουν ακόμη και το 50% σε προϊόντα και υπηρεσίες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η Anytime λοιπόν, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς τα ασφαλιστικά προϊόντα που προσφέρει στους καταναλωτές είναι τέτοια που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέραν, όμως, από τα ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης (αυτοκίνητο, υγεία, σπίτι) και τις ελκυστικές τιμές, η Anytime προχωρά στην επιβράβευση και την ανταμοιβή του κάθε πελάτη της, προσφέροντάς του εξυπηρετήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Από την πρώτη, κιόλας, μέρα, που κάποιος ασφαλίζεται στην Αnytime, αποκτά αυτομάτως το προνόμιο να είναι μέλος του Anytime Club.

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Anytime έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία με κορυφαίες επώνυμες φίρμες στον χώρο της ένδυσης, της διασκέδασης, της εστίασης, των ειδών σπιτιού, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στα μέλη του Anytime Club που επιλέγουν αυτές τις εταιρείες για τις αγορές ή την διασκέδασή τους.

Αν, λοιπόν, κάποιος δεν έχει ασφαλιστεί ακόμη στην Anytime, τότε ήρθε η στιγμή να το κάνει.

Γνωρίζουμε βέβαια, ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετά τις γιορτές έχουν εξαντλήσει σε μεγάλο βαθμό τις οικονομίες τους και, αν κι ακόμη ο Ιανουάριος δεν έχει φτάσει στα μέσα, βλέπουν το πορτοφόλι τους να Ο καταναλωτής αναπροσαρμόζει το συμβόλαιό του όποτε και όταν θέλειείναι σχεδόν άδειο

Από την άλλη, βλέπουν τις υποχρεώσεις… να τρέχουν και αν πρόκειται για ανελαστικές δαπάνες, χάνουν ακόμη και τον ύπνο τους.

Αν σε αυτές τις υποχρεώσεις, περιλαμβάνεται και η ασφάλεια αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας ή του φορτηγού, τότε είναι η κατάλληλη ώρα για να «επισκεφτεί» την Anytime και να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες που προσφέρει.

–              Δίνει την επιλογή στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα κάνει και η οποία (διάρκεια) μπορεί να είναι το μίνιμουμ για 30 ημέρες.

–              Ο καταναλωτής αναπροσαρμόζει το συμβόλαιό του όποτε και όταν θέλει και για όσο διάστημα θέλει: από έναν μήνα, μέχρι 1 χρόνο! Και, όσο μεγαλύτερη διάρκεια επιλέγει, τόσο μεγαλύτερη είναι και η έκπτωση που κερδίζει στα ασφάλιστρα και μπορεί να φτάσει έως και 40% σε συμβόλαιο 365 ημερών.

–              Αν κάποιος επιλέξει ασφάλιση από 90 μέρες και πάνω, εξασφαλίζει προσφορές όπως, €20 κάθε χρόνο, για 2 χρόνια στο e-way για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ή ακόμη και €20 κάθε χρόνο, για δύο χρόνια στην Αττική Οδό.

–              Επιπλέον ο καταναλωτής μπορεί να ορίσει ο ίδιος το πότε θα πληρώνει τα ασφάλιστρά του, ανάλογα με το πότε πληρώνεται από την δουλειά του ή ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Στις μέρες μας, ο κάθε καταναλωτής ψάχνει το καλύτερο και το κάτι παραπάνω σε κάθε τι που αναζητά.

Αν πρόκειται για ένα αεροπορικό ταξίδι, θέλει να ταξιδέψει τις ημέρες που τον βολεύουν, στην πιο οικονομική τιμή, με μία αξιόπιστη και ασφαλή εταιρεία και σε θέση που να μπορεί να… βολέψει τα πόδια του. Αν μαζί με το αεροπορικό ταξίδι περιλαμβάνεται κι ένα τριήμερο χαλάρωσης σε κάποιον τουριστικό προορισμό, τότε αναζητά το καλύτερο από πλευράς ποιότητας και σέρβις ξενοδοχείο, με τις κορυφαίες ανέσεις, στη χαμηλότερη τιμή.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Θέλει την πιο αξιόπιστη στην πιο οικονομική τιμή.

Και με την Αnytime μπορείς να έχει όλο αυτό το πακέτο, με μία ασφάλεια αξιόπιστη και οικονομική που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης