Η ηλεκτρική ενέργεια αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης. Οι κατασκευαστές παρουσιάζουν συνεχώς νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα σε κάθε κατηγορία, με το μερίδιο αγοράς των EV οχημάτων να αυξάνεται θεαματικά σε όλες τις αγορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα διευρύνονται και οι υποδομές, με τις εταιρείες να προσφέρουν και να τοποθετούν φορτιστές για το σπίτι, την εργασία και τους επαγγελματικούς χώρους.

Στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους κατόχους των EV οχημάτων, η Gea Solutions Ε.Π.Ε., συνεργαζόμενη εταιρεία της INNVESTIO BV (The Netherlands), φέρνει στην Ελλάδα την τεχνολογική πλατφόρμα EVziiin©, φιλοδοξώντας να φιλοξενεί χιλιάδες φορτιστές σε ένα έξυπνο δίκτυο εξυπηρέτησης οδηγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ακριβώς όμως καλύπτει η τεχνολογική πλατφόρμα IoT (Internet of Things) της εφαρμογής EVziiin, η οποία προσφέρεται τόσο σε Android Google Play όσο και σε Apple IOS App Store:

Μετατρέπονται οι αυτόνομοι, μη συνδεδεμένοι φορτιστές, σε ένα έξυπνο δίκτυο διασυνδεδεμένων φορτιστών.

Δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να φορτίζει άνετα, εύκολα και με ασφάλεια, σε πάνω από 95.000 σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, χρησιμοποιώντας απλώς τη χρεωστική ή πιστωτική του κάρτα.

Προσφέρει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες κατοικιών να διαχειριστούν απομακρυσμένα, με τεχνολογία IoT, τον φορτιστή τους, χωρίς να ανησυχούν για τη λειτουργία του.

Παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία φόρτισης στους πελάτες τους, να εισπράττουν χωρίς καθυστέρηση και να έχουν τη μέγιστη διαθεσιμότητα εξοπλισμού χωρίς υψηλές επενδύσεις.

Καλύπτει όσους έρχονται διακοπές στην Ελλάδα και τους παρέχει φόρτιση, γεγονός που θα εκτιμήσουν δεόντως και οι επαγγελματίες του τουρισμού.

Τελευταίο και πολύ σημαντικό, υποστηρίζει τόσο τους οδηγούς όσο και τους ιδιοκτήτες σημείων φόρτισης οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, επιλύοντας στον ταχύτερο χρόνο τυχόν τεχνικό ή λειτουργικό ζήτημα που θα προκύψει.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης