Η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser video της νέας γενιάς του δημοφιλούς SUV, προβάλλοντας την πρωτοποριακή μάσκα με τα φώτα LED.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο Tucson θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Στο video δεν αποκαλύπτεται τίποτα περισσότερο σε σχέση με αυτό που είχαμε δει πριν λίγες ημέρες.

Η Hyundai εξακολουθεί να δίνει έμφαση στο τολμηρό εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου με τα φωτιστικά σώματα τύπου «Parametric Hidden Lights» και τη ρηξικέλευθη μάσκα.

Η ταυτότητα «Sensuous Sportiness» αναδεικνύει τις έντονες γραμμές του αμαξώματος και τον συναισθηματισμό, δίνοντας την αίσθηση ότι όλες οι λεπτομέρειες στο αυτοκινήτου κινούνται. Οι ζάντες 19 ιντσών αναδεικνύουν τις σμιλευμένες επιφάνειες, ενώ πίσω κυριαρχούν τα LED φώτα με την ίδιας τεχνολογίας μπάρα η οποία διατρέχει το αμάξωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ριζικά ανασχεδιασμένο και το εσωτερικό, με τους Κορεάτες να ακολουθούν τη μινιμαλιστική αισθητική. Το ταμπλό είναι λιτό, χωρίς διακόπτες και κουμπιά, στο κέντρο της κονσόλας έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη οθόνη τύπου tablet, ενώ μπροστά από το τιμόνι βρίσκεται ένας μεγάλος ψηφιακός πίνακας.

Για την κίνηση θα φροντίζουν κινητήρες βενζίνης, καθώς και υβριδικά και plug-in hybrid σύνολα.
Το νέο Tucson αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο έτος και να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2021.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης