Την πιο ξεχωριστή έκδοση της F-Type, η οποία δημιουργήθηκε ως φόρο τιμής στην κληρονομία της εταιρείας και διακρίνεται για τις αισθητικές παρεμβάσεις και τον πλούσιο εξοπλισμό, παρουσίασε η Jaguar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται British Design Edition, είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe αμάξωμα, όσο και σε cabrio, φέρει αποκλειστικές ζάντες 20 ιντσών με γκρι φινίρισμα, μεγαλύτερα φρένα (super performance brake) με κόκκινες δαγκάνες, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, πλαϊνές ποδιές και πίσω πτέρυγα.

Αποκλειστικό είναι και το νέο μπλε χρώμα ultra blue, με τα caldera red, glacier white και ultimate black, να ολοκληρώνουν την χρωματική παλέτα του εξωτερικού αμαξώματος. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας σε τρεις αποχρώσεις, διακοσμητικά από ανθρακονήματα, ηχοσύστημα της Meridian και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με τον V6 3.0 λίτρων κινητήρα απόδοσης 380 ίππων να συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο οκτώ σχέσεων. Η F –Type British Design Edition θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν την ερχόμενη άνοιξη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης