Στο πλαίσιο του εξηλεκτρισμού της γκάμας της και της παρουσίασης 12 νέων ηλεκτρικών μοντέλων, η Fiat Chrysler Automobiles προχωρά στην ανακατασκευή του βιομηχανικού συγκροτήματος στο Mirafiori.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εγκαταστάσεις του Τορίνο, η εταιρεία θα κατασκευάσει μία καινούργια μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Το νέο τμήμα με την ονομασία «Battery Hub» θα ανεγερθεί σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κτήριο, με την επένδυση να ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Στη μονάδα θα εφαρμοστούν οι πιο σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής, περιλαμβάνοντας από χώρους εκπαίδευσης του προσωπικού έως αίθουσες πειραματικής έρευνας. Αυτή η επιλογή θα επιτρέψει η εγκατάσταση να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στις αλλαγές που θα προκύπτουν στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενσωματωμένο τεχνολογικό κέντρο θα είναι αφιερωμένο στον ποιοτικό έλεγχο των εξαρτημάτων που θα αποστέλλονται από τους διάφορους εξωτερικούς προμηθευτές, ενώ μετά τη συναρμολόγηση ένα ηλεκτρονικό σύστημα με τεχνολογία αιχμής που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Comau, θα χρησιμοποιείται για να ελέγχει την απόδοση των μπαταριών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, στο συγκρότημα του Τορίνο, το οποίο περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις του Mirafiori και του Grugliasco, απασχολούνται περίπου 20.000 άτομα σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης