Έπειτα από την αναστολή της λειτουργίας για 2 περίπου μήνες, τα εργοστάσια της Ford στην Ευρώπη άνοιξαν εκ νέου τις πύλες της, με τους εργαζομένους να επιστρέφουν στις θέσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μονάδα συναρμολόγησης οχημάτων στο Saarlouis και παραγωγής οχημάτων και κινητήρων στην Κολωνία (Γερμανία), το εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στη Βαλένθια (Ισπανία), καθώς και οι εγκαταστάσεις στην Κραϊόβα (Ρουμανία) ξεκίνησαν τη λειτουργία τους την περασμένη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου θα ξεκινήσει η παραγωγή στο εργοστάσιο κινητήρων στη Βαλένθια, ενώ η ημερομηνία επανεκκίνησης για τα εργοστάσια στο Dagenham και το Bridgend της Μεγάλης  Βρετανίας δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής τα πάντα κυλούν ομαλά. Η παραγωγή αυξάνεται αργά αλλά σταθερά έως ότου επανέλθει πλήρως. Οι εργαζόμενοι ακολουθούν κατά γράμμα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, λαμβάνοντας όλα τα προστατευτικά μέτρα.

Προτεραιότητα δίνεται όσον αφορά στις επιβεβαιωμένες παραγγελίες, με τη Ford να αρχίζει να προμηθεύει με αυτοκίνητα τους επίσημους αντιπροσώπους, προκειμένου να τα παραδώσουν σύντομα στους πελάτες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης