Η Ford έβαλε στο Transit το 10άρι κιβώτιο της Mustang

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 08:02
Η Ford έβαλε στο Transit το 10άρι κιβώτιο της Mustang

To νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, το οποίο τοποθετήθηκε πρώτη φορά στο εντυπωσιακό muscle car, πρόσθεσε στον εξοπλισμό του δημοφιλούς επαγγελματικού οχήματος της γκάμας της, η Ford.

Το κιβώτιο είναι διαθέσιμο στην πισωκίνητη έκδοση του Transit με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0 EcoBlue των 170 ίππων, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή, βελτιωμένες επιδόσεις και μεγάλη ικανότητα ρυμούλκησης. 

Χάρη στην κλιμάκωση των σχέσεών του, επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργεί στο βέλτιστο εύρος στροφών, ελαχιστοποιώντας το κόστος καυσίμου. Επιτυγχάνει ταχύτερες και πιο ομαλές αλλαγές, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την παροχή περισσότερης ροπής σε συνθήκες λειτουργίας αυξημένου φόρτου. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν λιγότερο γκάζι για να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε θέματα επιδόσεων.

Παράλληλα, μπορεί και διαχειρίζεται μεγάλη βάρη, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να ρυμουλκήσει εξοπλισμό ή ένα τροχόσπιτο βάρους έως 2.800 κιλά.

Με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων, το Transit προσφέρει GVM (μικτό βάρος οχήματος) από 3.500 έως 4.600 κιλά και επιλογές με μονούς ή διπλούς πίσω τροχούς. Την ίδια στιγμή διατίθεται σε εκδόσεις chassis cab, minibus και van.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 08:02