Σε λίγες ημέρες, όπως είχε γράψει το zougla.gr, μερίδα δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου στην Ελλάδα θα ψηφίσει για το λεγόμενο «Αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ελλάδα». Όπως θα διαβάσατε σε σχετικό δημοσίευμα της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, τα αυτοκίνητα της τελικής δεκάδας που θα διεκδικήσουν τον ελληνικό τίτλο ήταν τα: Chevrolet Trax, Fiat 500L, Ford B-Max, Mercedes CLA, Mitsubishi Space star, Opel Adam, Renault Clio, Skoda Rapid, Skoda Octavia και Toyota Auris.

Το αξιοπερίεργο με αυτήν τη λίστα είναι πως… άλλαξε, αφού, όπως μάθαμε, οι υπεύθυνοι… ξέχασαν να συμπεριλάβουν ένα αυτοκίνητο! Τελικά, αναγκάστηκαν, τέσσερις μέρες μετά, να στείλουν δεύτερη ενημέρωση στις εταιρείες, που ανέφερε τη λίστα με την τελική δεκάδα. Όπως θα δείτε, τη θέση του Skoda Rapid πήρε το Kia cee’d…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το ενημερωτικό e-mail ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στις 18/11/2013 πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική ψηφοφορία για την επιλογή των 10 αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του θεσμού “Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα” για την απονομή του βραβείου “Αυτοκίνητο του 2014″».

Η τελική δεκάδα μετά την αλλαγή…

  1. Chevrolet Trax
  2. Fiat 500L
  3. Ford B-Max
  4. Kia cee’d
  5. Mercedes CLA
  6. Mitsubishi Space Star
  7. Opel Adam
  8. Renault Clio
  9. Skoda Octavia
  10. Toyota Auris 

Διαβάστε επίσης: Τα 10 αυτοκίνητα που διεκδικούν τον τίτλο αυτοκίνητο της χρονιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης