Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ο διάσημος βελτιωτικός οίκος με έδρα το Bottrop της Γερμανίας ανέλαβε την αναβάθμιση της υπέροχης Mercedes AMG GT 63 S. Το αποτέλεσμα είναι ένα αριστούργημα των τεσσάρων τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Brabus ονόμασε το αυτοκίνητο Rocket 900. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 4,5 λίτρων κινητήρας ο οποίος έχει τροποποιηθεί προς όφελος της βέλτιστης ροής του αέρα και της απόδοσης. Το μοτέρ έχει ισχύ 900 ίππων και ροπή 1.250 Nm. Οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 2,8 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε 9,7΄΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 330 χλμ./ώρα, προκειμένου να προφυλαχθούν τα ελαστικά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο γερμανικός οίκος. 

Μπροστά φοράει σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών και πίσω 22΄΄. Τα φρένα είναι carbon, η αερανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 25 χλστ., στο αμάξωμα έχουν τοποθετηθεί επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα και το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί σε καίρια σημεία.

Φυσικά, βελτιώσεις έχουν γίνει στα περισσότερα μέρη. Η Brabus Rocket 900 θα παραχθεί σε μόλις 10 μονάδες και η τιμή στην απόχρωση «Stealth Gray» που βλέπετε στις φωτογραφίες διαμορφώθηκε στα 425.800 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης