Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Hertz προχώρησε στη μεγαλύτερη παραγγελία ηλεκτρικών αυτοκινήτων της ιστορίας. Ο λόγος για 100.000 Tesla Model 3, τα οποία θα ενισχύσουν τον στόλο των προς ενοικίαση οχημάτων της. Μία συμφωνία που ξεπερνά σε αξία τα 4 δισ. δολάρια και έγινε φυσικά δεκτή από την εταιρίεα, η οποία μετά την υπογραφή της είδε τις μετοχές της να πραγματοποιούν εκπληκτική άνοδο κατά 4.2%, μέσα σε μόλις μία ημέρα.Εκπληκτικός ο χρόνος παράδοσης
Τα χιλιάδες Tesla Model 3 θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του 2022, ενώ ήδη από τον Νοέμβριο θα είναι διαθέσιμα για ενοικίαση. Με αυτήν τη συμφωνία, η Hertz θα αποκτήσει τον μεγαλύτερο στόλο αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στη Βόρεια Αμερική, ενώ η ενοικίασή τους θα γίνεται με μόλις μερικά «κλικ» μέσα από την εφαρμογή της εταιρείας.

Γιατί η Hertz επέλεξε τα Model 3
Η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ήδη γνωρίζει αρκετά ο κόσμος γιατί είναι αμιγώς ηλεκτρικό και έχει εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Φυσικά, για να είναι και πρακτική η χρήση τους, η Hertz θα αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο ταχυφορτιστών της Tesla, το οποίο θα πολλαπλασιαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η παράδοση των μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάθεσή τους και εκτός Αμερικής
Η εταιρεία αρχικά σκοπεύει να προσφέρει τα συγκεκριμένα μοντέλα στην αγορά της Αμερικής και στη συνέχεια σε πάνω από 100 αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα στην επόμενη διετία. Φυσικά, επειδή αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, και πόσω μάλλον με ένα Tesla, η εταιρεία μαζί με κάθε ενοικίαση ή μακροχρόνια μίσθωση θα παρέχει και έναν σύντομο οδηγό επεξήγησης και χρήσης.

Εσείς θα επιλέγατε ένα Tesla Model 3 προς ενοικίαση στην Ελλάδα ή θα περιμένατε να αυξηθεί το δίκτυο φορτιστών της για μεγαλύτερη σιγουριά στις μετακινήσεις;
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης