Του Λουκά Παπαλάμπρου

Έχει τιμηθεί με δεκάδες βραβεία, διαθέτει όλα τα συστήματα κίνησης σε ευρεία παραγωγή, ενσωματώνει στα μοντέλα της πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως το δακτυλικό αποτύπωμα με βιομετρικούς αισθητήρες για το άνοιγμα της πόρτας, κινητήρες που διακρίνονται για την απόδοση και την οικονομία, ενώ προσφέρει και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα άλματα προόδου της Hyundai τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακά. Οι πωλήσεις πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και τα αυτοκίνητα της γκάμας της, από το μικρό i10 έως το πανίσχυρο i30Ν και το μεγάλο Santa Fe, καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες των σύγχρονων οδηγών.


Η ζωή σας σε σύνδεση

Το βασικό σε ένα αυτοκίνητο είναι να νιώθεις ευχάριστα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αξιοθαύμαστο με την κορεατική φίρμα είναι ότι έχει καταφέρει να καταξιωθεί στη συνείδηση των απαιτητικών Ευρωπαίων αγοραστών. Τα μοντέλα της εκφράζουν το φρέσκο, το σύγχρονο και πάνω από όλα έχουν εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής. Στις έρευνες αξιοπιστίας είναι πάντα στις πρώτες θέσεις, τόσο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όσο και στη Γηραιά Ήπειρο.

Αυτό που εκτιμούν περισσότερο οι πελάτες, όμως, είναι η συνδεσιμότητα. Η Hyundai ακολουθεί κατά πόδας τις τάσεις της εποχής, εξοπλίζοντας τα οχήματά της με κορυφαία συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Όλα διαθέτουν εξαιρετικά εύχρηστες οθόνες αφής, συμβατές με Apple CarPlay και Android Auto.

Με απλές κινήσεις μπορείτε να συνδέσετε το smpartphone σας με το αυτοκίνητο, να περάσετε τις επαφές, τις εφαρμογές και τη μουσική.

Οι οθόνες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απόλυτα φιλικές και εύκολες. Δεν χρειάζεται να Έχει σαρώσει τα βραβεία στις έρευνες αξιοπιστίαςείστε φαν των gadget για να χειριστείτε τις λειτουργίες. Τα πάντα γίνονται τόσο απλά, που ακόμη και ένας μεγάλος σε ηλικία κύριος που δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία θα νιώσει άνετα.

Φυσικά, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση δεν λείπει η ασύρματη φόρτιση, η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα πλοήγησης, η διαφανής οθόνη προβολής «Head-Up Display» στο παρμπρίζ και τα υψηλής απόδοσης ηχοσυστήματα, όπως αυτό που συναντάμε στο Kona με τα οκτώ ηχεία και τον ενισχυτή ισάριθμων καναλιών.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Hyundai και τις τιμές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης