Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Θάρρος, ανιδιοτέλεια, ικανότητες. Χιλιάδες επαγγελματίες και εθελοντές σε όλη την Ευρώπη «μάχονται» κάθε μέρα σε σκληρές συνθήκες, ανταποκρίνονται άμεσα στις κλήσεις για βοήθεια και σώζουν ζωές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά τα ξεχωριστά άτομα μπορεί κάποιες φορές να νιώσουν ανασφάλεια ή φόβο, αλλά δεν πτοούνται και συνεχίζουν. Είτε πρόκειται για απεγκλωβισμό παγιδευμένων ανθρώπων σε κάποιο βουνό, είτε για άμεση επέμβαση σε ένα φλεγόμενο κτήριο ή για παροχή άμεσης ιατρικής υποστήριξης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, επιδεικνύουν αξιοσημείωτη αφοσίωση και ανδρεία.

Θέλοντας να αναδείξει τις ικανότητες και το πνεύμα των επαγγελματιών και εθελοντών που συγκροτούν σήμερα ανά την Ευρώπη τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, η Ford δημιούργησε μια σειρά βίντεο με την ονομασία «Lifesavers».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πάντα έτοιμοι για αποστολή

Πρωτοποριακή σειρά από τη Ford με πρωταγωνιστές τους διασώστες.

Η σειρά των έξι προγραμματισμένων βίντεο απαθανατίζει τις σκληρές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης σε διάφορα μέρη και χώρες της Γηραιάς Ηπείρου. Πίσω από την αφοσίωση των ηρώων αυτών κρύβονται τα ικανά και ακούραστα επαγγελματικά οχήματα Ford – από το σκληροτράχηλο Ranger έως το πολυτάλαντο Transit.

Στα βίντεο παρουσιάζονται άτομα όπως η Sarai, μία γιατρός-διασώστρια στη Βαλένθια της Ισπανίας που ανέλαβε καθήκοντα πριν από τέσσερις μήνες και ο Martin, ο οποίος ίδρυσε την Water Rescue Service στο Nové Mlýny, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, μετά από αρκετά ατυχήματα που συνέβησαν σε δημοφιλή τουριστικά θέρετρα.

Κάθε επεισόδιο της σειράς διερευνά ποιο είναι το στοιχείο που ωθεί αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους στην αποστολή τους, αποκαλύπτοντας επίσης ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την πίεση και τι σημαίνει γι’ αυτούς.

Η Ford έχει διαθέσει χιλιάδες οχήματα στις μονάδες έκτακτης ανάγκης.Το πρώτο ολοκληρωμένο βίντεο της σειράς «παρακολουθεί» την Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Βαλένθια στην Ισπανία και θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου. Στη συνέχεια, η σειρά θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη μέσα από πέντε επεισόδια, όπου απεικονίζονται το απίστευτο πνεύμα και η αφοσίωση των διασωστών σε Τσεχία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία και Γερμανία. 

Σε όλη την Ευρώπη περισσότερα από 10.000 επαγγελματικά οχήματα της Ford αποτελούν τους στυλοβάτες που εμπιστεύονται οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Πάρτε μια γεύση από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ford αύξησε τις πωλήσεις στην Ελλάδα κατά 70,7%

Ποιο είναι το best seller μοντέλο της Ford για το 2021;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης