Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Θέλοντας να αναδείξει τις δυνατότητες των επαγγελματικών οχημάτων της αλλά πρωτίστως το θάρρος, την ανιδιοτέλεια και την ικανότητα των χιλιάδων επαγγελματιών και εθελοντών που συγκροτούν σήμερα ανά την Η νέα σειρά βίντεο της Ford.Ευρώπη τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, η Ford εγκαινιάζει μια νέα σειρά βίντεο με τίτλο «Lifesavers».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο επεισόδιο της πρωτότυπης σειράς πρωταγωνιστεί η Sarai Granell Vicente, μια διασώστρια από τη Βαλένθια της Ισπανίας, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια τέλεσης των καθηκόντων μια σειρά σκληρών προκλήσεων και δυσκολιών.

 

«Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο, η Sarai ακολούθησε καριέρα στον τομέα των πωλήσεων. Όμως, παρά το γεγονός ότι εργαζόταν σκληρά, δεν ένιωθε ικανοποιημένη. Είχε έρθει η ώρα να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει διασώστρια/πλήρωμα ασθενοφόρου.

Το πρώτο βίντεο της νέας σειράς «Lifesavers» παρουσιάζει την Ισπανίδα μόλις τέσσερις μήνες στον νέο της ρόλο στη Βαλένθια. Σε μία 12ωρη νυχτερινή βάρδια, την παρακολουθούμε να εκτελεί τα καθήκοντά της και μαθαίνουμε τι την οδήγησε να γίνει διασώστρια. Από τη μία σπεύδει να βοηθήσει έναν 96χρονο άνδρα με προβλήματα αναπνοής, από την άλλη το καθήκον την καλεί σε έναν καβγά σε μπαρ της πόλης: μία συνηθισμένη νύχτα για τη Sarai γεμάτη αδρεναλίνη και στιγμές περισυλλογής.

Δουλεύοντας στην Valencia Ambulancias Edetanas, η Sarai μπορεί να αντιμετωπίζει αμφιβολίες και φόβους, αλλά τελικά νιώθει ότι τώρα κάνει το καλύτερο που μπορεί κάθε ημέρα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, «για μένα ο μεγαλύτερος φόβος είναι να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις πηγαίνοντας σε ένα περιστατικό. Να μη γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και μετά να αποτυγχάνεις… Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα».

Το επόμενο επεισόδιο έχει τίτλο «Διάσωση σε Νερό», θα προβληθεί στις 21 Ιουνίου και αφορά διασώστες στην Τσεχία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι τελική ταχύτητα έχει η νέα Ford Mustang Mach 1;

Το No1 plug-in υβριδικό SUV της Ευρώπης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης