Στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2018 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο η επόμενη γενιά του εμβληματικού μοντέλου της αμερικανικής φίρμας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο Wrangler βρίσκεται στη διαδικασία της εξέλιξης, με τους μηχανικούς της εταιρείας να πραγματοποιούν τις απαραίτητες δοκιμές πριν το αυτοκίνητο περάσει την πόρτα του εργοστασίου.

Παράλληλα, συνεχίζεται κανονικά η διάθεση της τωρινής γενιάς, με την Jeep να παρουσιάζει μια επετειακή έκδοση, η οποία είναι πιθανότατα και η τελευταία. Ονομάζεται Wrangler Rubicon Recon και διακρίνεται για τη μάτσο εμφάνιση, τα off-road χαρακτηριστικά και τα αποκλειστικά στοιχεία. Το αμάξωμα είναι βαμμένο στην απόχρωση Granite Crystal, φέροντας μαύρη γρίλια και γκρι διακοσμητικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει αεριζόμενο καπό, εκτός δρόμου ελαστικά BF Goodrich με ζάντες 17 ιντσών, νέο εμπρός άξονα, ειδικά προστατευτικά για τα διαφορικά, νέες αναρτήσεις και κόκκινους γάντζους ρυμούλκησης.

Στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβουν τα νέα θερμαινόμενα και δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ζώνες ασφαλείας και τα αντίστοιχου χρώματος διακοσμητικά. Επίσης, τοποθετήθηκαν επιπλέον όργανα για την πίεση λαδιού, τη θερμοκρασία ψυκτικού υγρού και μετάδοσης και την πίεση των ελαστικών, δίχτυα αποθήκευσης, νέα πατάκια, roll bar και, φυσικά, τα λογότυπα της έκδοσης.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V6 3.6 λίτρων κινητήρας, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο πεντάρι. Τα βιβλία παραγγελιών για το Wrangler Recon Rubicon έχουν ήδη ανοίξει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με την τιμή να ορίζεται στα 39.145 δολάρια για τη δίθυρη εκδοχή και στα 42.945$ για την τετράθυρη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης