Η «καυτή» έκδοση του Hyundai i30 Fastback

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018, 09:09
Η «καυτή» έκδοση του Hyundai i30 Fastback

Στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης βρίσκεται το τρίτο μοντέλο της σειράς υψηλών επιδόσεων της κορεατικής φίρμας με το λογότυπο «Ν».

Το νέο i30 Fastback N αναμένεται να παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο της έκθεσης του Παρισιού, με το λανσάρισμα στην αγορά να ξεκινά αμέσως μετά. Αυτή την περίοδο, οι μηχανικοί της Hyundai κάνουν τις τελευταίες δοκιμές και αξιολογήσεις στο τεχνικό κέντρο της εταιρείας στο Nürburgring και σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης.

Όπως το i30 N, έτσι και το Fastback N, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος και θα διακρίνεται για την απολαυστική οδική συμπεριφορά. Ο εξοπλισμός του θα είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, σπορ καθίσματα και πολλά ακόμη.

Το αυτοκίνητο θα συνδυάζει την πρακτικότητα με τις επιδόσεις και το εκλεπτυσμένο στυλ, προσφέροντας στον οδηγό οτιδήποτε επιζητεί από ένα ισχυρό μικρομεσαίο πεντάθυρο coupe. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο i30 Fastback N θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018, 09:09