Μία πρωτοποριακή απόφαση πήρε η διεύθυνση ενός αστυνομικού τμήματος στην Αυστραλία, δίνοντας στη δημοσιότητα τα επίσημα έγγραφα από τις δικαιολογίες που είπαν ορισμένοι οδηγοί για να αποφύγουν την κλήση και το πρόστιμο.

Πιο συγκεκριμένα, το Α.Τ. «Three Springs Police» δημοσίευσε τις τρεις πιο ευφάνταστες δικαιολογίες που έχουν καταγράψει φέτος και αφορούσαν παραβάσεις που σχετίζονται με την υπερβολική ταχύτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος είπε ότι τα παιδιά του τον κόλλησαν γαστρεντερίτιδα και έτρεχε για να πάει τουαλέτα.

Ο δεύτερος  ότι έτρεχε επειδή έπρεπε να πάρει για τα παιδιά του «Nando’s Chkickens», για να λάβει την απάντηση της αστυνομίας: «Τα Nando’s Chkickens είναι καλά αλλά όχι τόσο καλά για να κινδυνεύσουν ζωές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τρίτος και καλύτερος έριξε όλο το φταίξιμο στη φύση και πιο συγκεκριμένα στον άνεμο που έπνεε εκείνη την ώρα, λέγοντας πως τον έσπρωχνε προς τα εμπρός.

Φυσικά, όλοι έλαβαν το αντίστοιχο πρόστιμο, με τον πρώτο να πληρώνει 1.200 δολάρια, να χάνει το δίπλωμα και να λαμβάνει 12 πόντους ποινής. Ο δεύτερος έλαβε 300$ και έξι βαθμούς ποινής και ο τελευταίος 200$ και δύο βαθμούς ποινής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης