Τα χέρια τους δημιουργούν μοναδικά κομμάτια. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους το θαυμάζουν άπαντες στους δρόμους. Στόχος δεν είναι άλλος από την τελειότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της Audi Tooling Barcelona, εταίρου της Seat, είναι αυτοί που δημιουργούν τα καλούπια των θυρών στα μοντέλα της ισπανικής φίρμας, δηλαδή τη μήτρα από την οποία φτιάχνονται οι πόρτες των αυτοκινήτων.

Εξετάζουν σχολαστικά κάθε καλούπι που βγαίνει από το χυτήριο. Τα μάτια τους και τα χέρια τους είναι αυτά που εξασφαλίζουν την τέλεια κατασκευή και εφαρμογή της πόρτας. Πριν από την έναρξη της συναρμολόγησης ενός οχήματος, πραγματοποιούν περισσότερες από 2.000 δοκιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο José Barba είναι ο επικεφαλής των τεχνιτών. Η ομάδα του αποτελείται από λίγα αλλά εκλεκτά μέλη. Συνήθως νέους σε ηλικία, τους οποίους εκπαιδεύει προσωπικά ο έμπειρος Ισπανός. Η δουλειά τους είναι απαιτητική και απαιτεί αφοσίωση, μεθοδικότητα και δεξιότητες. 

«Αισθάνομαι υπερήφανος όταν βλέπω ένα νέο μοντέλο στον δρόμο και αναγνωρίζω τα τμήματα του αμαξώματος. Είναι άψογα και αυτό οφείλεται στη δουλειά που κάνουμε» δήλωσε ο Barba.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης