Έπειτα από την αποκάλυψη του εξωτερικού αμαξώματος του νέου compact crossover μοντέλου, η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάκοσμος της καμπίνας έχει μοντέρνα αισθητική, ακολουθώντας τη φιλοσοφία των ανταγωνιστών. Ανάλογα με την έκδοση, το αυτοκίνητο διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 5,7 και 8 ιντσών, συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay. Ενσωματώνει όλες τις εφαρμογές, σύστημα ασύρματης φόρτισης των smartphones και 4G telematics.

Το head-up display, που βρίσκεται πίσω από τον πίνακα οργάνων στο παρμπρίζ, προβάλλει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό, από την ταχύτητα έως τη διαδρομή και τα ενεργά συστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως αυτό της προειδοποίησης εμποδίου σε τυφλή γωνία, προειδοποίησης για διερχόμενα οχήματα κατά την όπισθεν, ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού, αποτροπής συγκρούσεων, διατήρησης λωρίδας και πολλά ακόμη.

Σύμφωνα με τη Hyundai, το εσωτερικό του Kona είναι από τα πιο ευρύχωρα που μπορεί να συναντήσει κάποιος στα compact crossover, με τα πίσω καθίσματα να αναδιπλώνονται πλήρως και το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 361 λίτρων.

Διαβάστε ακόμη: Το νέο Hyundai Kona σε πρώτο πλάνο


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης