Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης του 2013 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη εμφάνιση της μάρκας Qoros. Ο Κινέζος κατασκευαστής είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη διάθεση αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά, με ένα sedan.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μάρκες της Κίνας, η εν λόγω φίρμα χρησιμοποιεί ευρωπαϊκή τεχνολογία. Συγκεκριμένα, έχει πολλές συνεργασίες με εμπορικά σήματα, όπως Bosch, Magna Steyr, Continental, Microsoft κ.ά.. Από εκεί και πέρα, η Qoros επενδύει στη δημιουργία μίας πλατφόρμας πάνω στην οποία θα βασιστούν πολλά μελλοντικά μοντέλα της, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, θα υπάρξουν και υβριδικές εκδόσεις. Οι άνθρωποι της μάρκας έχουν πολύ φιλόδοξα σχέδια που περιλαμβάνουν, εκτός από την απόκτηση 5 αστεριών στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP, την κατασκευή και παραγωγή ενός νέου μοντέλου κάθε έξι μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχή, πάντως, θα γίνει με ένα μικρομεσαίο sedan με τέσσερις πόρτες της κατηγορίας C, το οποίο θα παρουσιαστεί στη Γενεύη και θα αρχίσει να πωλείται από τα τέλη του 2013, τόσο στην Κίνα όσο και στην Ευρώπη.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες με το πρωτότυπο Qoros

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης