Η ιαπωνική φίρμα φρέσκαρε αισθητικά το μικρομεσαίο hatchback της γκάμας της, αναβάθμισε τον εξοπλισμό και πρόσθεσε πιο ποιοτικά υλικά στην καμπίνα, διατηρώντας παράλληλα τους εξαιρετικούς κινητήρες 1.0 και 1.5 λίτρου, καθώς και τον 1.600άρη diesel.

Το ανανεωμένο Civic φέρει νέα φώτα ημέρα και προβολείς full LED, καινούριες ζάντες 16 ιντσών από τη βασική έκδοση και πλειάδα χρωμάτων για αμάξωμα, μεταξύ των οποίων είναι η ξεχωριστή απόχρωση Obsidian Blue.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στα υλικά και τα φινιρίσματα, το ηλεκτρικό κάθισμα του οδηγού με οκτώ λειτουργίες – στις πλούσιες εκδόσεις – και το σύστημα πολυμέσων συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, το οποίο πλέον είναι πιο εύκολο και γρήγορο στη λειτουργία του.

Το πακέτο «Honda SENSING» περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, ενσωματώνοντας πληθώρα συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, όπως τα: Collision Mitigation Braking System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist System και Traffic Sign Recognition.

Στους κινητήρες, υπάρχει ο 1.0 VTEC Turbo απόδοσης 126 ίππων και 200 Nm ροπής, ο 1.5  VTEC Turbo με τους 182 ίππους και τα 240 Nm και ο 1.6 i-DTEC των 120 ίππων και 300 Nm ροπής. Αμφότεροι, διακρίνονται για τη δύναμη, την οικονομία καυσίμου και τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Για παράδειγμα, ο 1.000άρης καίει 5,7 λίτρα όταν συνδυάζεται με το κιβώτιο CVT και εκπέμπει 107 γρ./χλμ., ο 1.5 καταναλώνει 6,1 λτ. και ο diesel μόλις 4,5 λτ., με τις εκπομπές να είναι στα 128 και 90 γρ./χλμ., αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων εξοπλιστικών εκδόσεων (Comfort, Elegance Navi, Comfort Sport Line, Sport Plus Navi), με τις τιμές να ξεκινούν από 20.650 ευρώ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης