Την πιο σπορτίφ, πλούσια εξοπλιστικά και καλύτερη στο δρόμο, έκδοση του Range Rover Evoque, θα λανσάρει στα τέλη του χρόνου στην αγορά, η Land Rover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Autobiography Dynamic, η οποία διαφοροποιείται τόσο αισθητικά, όσο και μηχανικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Θα είναι διαθέσιμη σε τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα, στο αποκλειστικό πορτοκαλί χρώμα «Phoenix Orange», με ανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρες.

Τροφοδοτείται από τον γνωστό δίλιτρο κινητήρα turbo, ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 285 ίππους (από 240) και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο εννιά σχέσεων της ZF, το οποίο έχει αναβαθμιστεί για πιο γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Range Rover Evoque Autobiography Dynamic, εκτός από αυξημένη ισχύ, έχει πιο σκληρές αναρτήσεις και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης, μεγαλύτερα φρένα και τετρακίνηση με σύστημα torque vectoring, για πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.

Ο εξοπλισμός είναι υπερ-πλούσιος, περιλαμβάνοντας πλειάδα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης