Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

«Ο κόσμος μπορεί να σταμάτησε το 2020, αλλά όχι η επιθυμία μας να συνεχίσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Εσείς;». Με αυτή την έκφραση, η διάσημη ιταλική εταιρεία από την Μπολόνια ευχήθηκε καλή χρονιά και έδωσε το μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έτος που πέρασε ζήσαμε πράγματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό μας. Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω, επηρεάζοντας κάθε πτυχή της ζωής μας. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες είδαν την παραγωγή να συρρικνώνεται και τις πωλήσεις να μειώνονται.

Παρά τα προβλήματα, η Lamborghini παρουσίασε κάποιες νέες εκδόσεις των μοντέλων της γκάμας της, όπως τις Huracan EVO RWD, Sian Roadster και Huracan STO, καθώς κι ένα εντυπωσιακό ταχύπλοο.

Το 2021 ωστόσο θα δούμε καινούρια μοντέλα που κάνουν χρήση της υβριδικής τεχνολογίας, όπως τον αντικαταστάτη της Aventador και ένα νέο μέλος που θα μας εντυπωσιάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φημισμένη φίρμα από τη Sant΄ Agata δεν αναφέρει το παραμικρό σχετικά με το καινούριο αυτοκίνητο, όμως, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για ένα τετραθέσιο sport υψηλής απόδοσης.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης