Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Συγκαταλέγεται στα κορυφαία αυτοκίνητα του κόσμου. Είναι ένα από τα πιο ποθητά SUV, ένα πανίσχυρο και εκπληκτικά γρήγορο τετράτροχο, το οποίο μπορεί να κινηθεί σε κάθε επιφάνεια με εκπληκτική άνεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείξει τις δυνατότητες της Urus, η Lamborghini πήγε μέχρι τη λίμνη της Βαϊκάλης στη Νότια Σιβηρία, λαμβάνοντας μέρος στο «Speed Days» του Baikal Ice Motor Sports Festival.

Η συγκεκριμένη λίμνη, γνωστή σαν το «Μπλε Μάτι της Σιβηρίας», είναι η βαθύτερη, καθαρότερη και αρχαιότερη στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα παγώνει και μετατρέπεται στον πιο παράξενο λευκό καμβά της υφηλίου.

To ταχύτερο SUV στον πάγοΕκεί το Super Sport SUV της ιταλικής φίρμας με τον V8 κινητήρα των 650 ίππων σημείωσε ένα εκπληκτικό ρεκόρ, αναπτύσσοντας ταχύτητα 298 χλμ./ώρα. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο επαγγελματίας Ρώσος οδηγός, Andrey Leontyev.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η υψηλότερη ταχύτητα που έχει πιάσει SUV σε παγωμένη επιφάνεια. Φυσικά η Lamborghini εφοδιαζόταν με ειδικά ελαστικά, καθώς σε τέτοιο τερέν η πρόσφυση είναι αδύνατη χωρίς τα κατάλληλα λάστιχα.

Τα χρώματα στην παγωμένη λίμνη της Βαϊκάλης είναι μαγευτικά.

Η Urus είναι το best seller μοντέλο της Lamborghini.

Πιάνει τα 0-100 σε 3,6 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε 12,8΄΄.

 

Για τη Lamborghini Urus όλοι οι δρόμοι είναι ίδιοι!

H Lamborghini Urus σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων

Πόσα χρήματα έβγαλε η Lamborghini το 2020;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης