Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα μεταξύ των δύο φημισμένων μαρκών για την κατάκτηση του κάστρου του Nurburgring. Ο ένας ακολουθεί τον άλλο σε αυτήν την απίστευτη μονομαχία, σπάζοντας εκατέρωθεν το ρεκόρ γύρου στην κατηγορία των street-legal car.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Οκτώβριο του 2016, η Lamborghini σημείωσε νέο ρεκόρ με τη Huracan Performante με χρόνο 6 λεπτά, 52 δευτερόλεπτα και 1 δέκατο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Porsche «απάντησε» με την απλή 911 GT2 RS γράφοντας 6:47.3. Τον Ιούλιο του 2018, η ιταλική φίρμα έκανε 6:44. 97 με την Aventador SuperVeloce Jota.

Τώρα, ήρθε εκ νέου η σειρά της γερμανικής μάρκας, κατεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον χρόνο στην «Πράσινη Κόλαση». Η βελτιωμένη 911 GT2 RS MR έκανε έναν γύρο στο Ring σε 6 λεπτά, 40 δευτερόλεπτα και 33 δέκατα. Πίσω από το τιμόνι ήταν ο δοκιμαστής της Porsche, Lars Kern.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο χρόνος της GT2 RS MR είναι καλύτερος ακόμη και από αυτόν της McLaren P1 LM (σε 6:43.2). Αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη προσπάθεια της Lamborghini και την απάντηση των υπολοίπων κατασκευαστών supercar.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης