Πιστό στο ραντεβού του, το αμερικανικό περιοδικό «Μotor Trend» συγκέντρωσε τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα και τα έβαλε να αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Για έβδομη συνεχή χρονιά, 12 κορυφαία μοντέλα πήραν θέση το ένα δίπλα στο άλλο, με τους συντάκτες του περιοδικού να τα συγκρίνουν σε διάφορες κατηγορίες, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Best Driver’s Car».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιο εντυπωσιακή κόντρα αφορά στην επιτάχυνση από στάση στο 1/4 του μιλίου, δηλαδή στα 400 μέτρα, και γίνεται στην αεροπορική βάση Vandenberg της Καλιφόρνια. Το περιοδικό την ονομάζει «World’s Greatest Drag Race» και είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο, καθώς σπάνια συναντάς όλα αυτά τα αριστουργήματα της αυτοκίνησης στην ίδια πίστα, την ίδια στιγμή.

Στον εφετινό διαγωνισμό συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά τα: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Aston Martin DB11, Chevrolet Camaro ZL1 1LE, Chevrolet Corvette Grand Sport, Ferrari 488 GTB, Lexus LC500, McLaren 570GT, Mercedes-AMG GT R, Nissan GT-R Nismo, Porsche 718 Cayman S, Porsche 911 Turbo S και Tesla Model S P100D.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθίστε αναπαυτικά, πατήστε play και απολαύστε τη μάχη της χρονιάς: 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης