Την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά το νέο Leon, το Tarraco FR, το Cupra Leon και το Cupra Formentor, θα έχουν οι επισκέπτες της έκθεσης της Γενεύης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ισπανικές εταιρείες θα παρουσιάσουν στο επερχόμενο ελβετικό σαλόνι όλα τα νέα μοντέλα της γκάμας τους, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αστική κινητικότητα. Την παράσταση αναμένεται να κλέψει τα καινούριο Leon, το οποίο είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά σε εκδόσεις mild-hybrid, plug-in hybrid και CNG. 

Ντεμπούτο θα κάνει και το Tarraco FR, η σπορτίφ έκδοση του μεγάλου SUV με το δυναμικό bodykit, τις ζάντες 20 ιντσών, το αποκλειστικό χρώμα Merlot Red και τον πλούσιο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Γενεύη, θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του Cupra Leon, αλλά και του εντυπωσιακού Formentor, του πρώτου μοντέλου που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την αυτόνομη πλέον μάρκα υψηλών επιδόσεων.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα βρίσκεται και το e-Racer, ένα πλήρως ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού απόδοσης 680 ίππων και 960 Nm ροπής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης