Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Οι επικεφαλής δύο σπουδαίων σουηδικών αυτοκινητοβιομηχανιών συναντήθηκαν σε ένα από τα λιμάνια της χώρας και μαζί με τους διευθυντές σχεδιασμού συζήτησαν για το design των οχημάτων, τις τάσεις της αγοράς και διάφορα θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο ιδρυτής της Koenisgegg, Christian von Koenigsegg, και ο CEO της Polestar, Thomas Ingelath, καθώς και οι υπεύθυνοι σχεδιασμού των δύο εταιρειών Sasha Selipanov και Maximilian Missoni.

Οι Koenigsegg και Selipanov έφθασαν στο ραντεβού με τη CCX-R και οι Ingelath-Missoni με το Polestar 1.
Στο σημείο τούς περίμεναν τα Gemera και Polestar Precept, δύο ολοκαίνουρια μοντέλα με τελείως όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις άντρες μίλησαν για τα αυτοκίνητα, τη σχεδίαση, τη φιλοσοφία όσον αφορά στο design, την προσέγγιση που ακολουθούν κατά τη διαδικασία της δημιουργίας ενός νέου οχήματος και τις προκλήσεις του μέλλοντος. 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών συναντιούνται σε ανοιχτό χώρο και μιλάνε με τέτοια υποστήριξη και κατανόηση ο ένας για τον άλλο.

Εντύπωση κάνει το στυλ των τεσσάρων αντρών. Αυτοί της Koenigsegg είναι τελείως χαλαροί με βερμούδες και χαβανέζικα πουκάμισα. Αντίθετα της Polestar ακολουθούν το κλασικό business casual.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης