Την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, μία από τις ακριβότερες, ομορφότερες, καθαρότερες και πιο φινετσάτες πόλεις του κόσμου, επέλεξε η διάσημη βρετανική φίρμα για να κατασκευάσει τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Τόκιο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Aoyama, εγκαινιάστηκε πρόσφατα η φαντασμαγορική αντιπροσωπεία της Aston Martin. Το κτήριο καλύπτει μια έκταση 1.000 τ.μ. και περιλαμβάνει τρεις ορόφους.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η πολυτελής έκθεση όπου μπορούν να φιλοξενηθούν οκτώ αυτοκίνητα και τα γραφεία των υπαλλήλων. Στον δεύτερο είναι το brand center και το κατάστημα ένδυσης και lifestyle, ενώ στον τρίτο οι αίθουσες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χώροι στην αντιπροσωπεία είναι εντυπωσιακοί, συνδυάζοντας την κομψότητα, με την ποιότητα και το εκλεπτυσμένο στιλ. Η αισθητική ακολουθεί την ιαπωνική παράδοση, με το ξύλο να έχει την τιμητική του στις επιφάνειες.

Σύμφωνα με την Aston Martin, από τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία θα πωλούνται τα περισσότερα αυτοκίνητα, προσφέροντας στους πελάτες και υποψήφιους αγοραστές μία μοναδική εμπειρία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης