Ονομάζεται Stephen Hung, είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στην Κίνα και φυσικά πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Αυτός λοιπόν, έκανε τη μεγαλύτερη παραγγελία στη Rolls-Royce ζητώντας 30 αυτοκίνητα.


Έτσι θα είναι το εσωτερικό των αυτοκινήτων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κινέζος επιχειρηματίας παρήγγειλε στη βρετανική μάρκα 30 μοντέλα Phantom με το μακρύ μεταξόνιο, με τα δύο από αυτά να είναι επενδυμένα με χρυσό και να αποτελούν τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Rolls-Royce.


Στην οροφή υπάρχει αυτή η επένδυση

Όλος ο στόλος θα χρησιμοποιηθεί για τις μετακινήσεις των VIP προσώπων, στο νέο ξενοδοχείο Louis XIII που θα ανοίξει στο Macau το 2016 και ανήκει στον Stephen Hung. Τα αυτοκίνητα φέρουν στον εξοπλισμό ρολόγια της Graff Luxury Watches, ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, επενδύσεις με το λογότυπο Louis XIII και γενικά… τον ουρανό με τα άστρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πώς να μη του δώσουν όλοι τα χέρια με τέτοια παραγγελία

Τον κύριο Hung καλωσόρισε στα γραφεία της εταιρείας, ο πρόεδρος της Rolls Royce, Torsten Muller-Otvos, μαζί με δύο ακόμα ανώτερα στελέχη. Απολύτως λογικό βέβαια, καθώς παραγγελία ύψους άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ, δεν έχει δεχθεί κανείς στο παρελθόν.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης