Πιο δυναμική εμφάνιση, πλουσιότερο εξοπλισμό και αναβαθμισμένη απόδοση, έχει η νέα γενιά της 911 GTS, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από το Νοέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθώντας το παράδειγμα των Boxster GTS, Cayman GTS και Panamera GTS, η αντίστοιχη έκδοση της 911 φέρει πιο σπορ bodykit, με φαρδύτερα μετατρόχια, μονομπούλονες ζάντες 20 ιντσών σε μαύρο ματ χρώμα, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, φώτα bi-Xenon και σκουρόχρωμο φινίρισμα στις απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα και οι πόρτες σε συνδυασμό Alcantara και δέρματος, ενώ το τιμόνι και η οροφή είναι επενδυμένα με Alcantara, όπως όλες οι εκδόσεις GTS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο κινητήρα 3,8 λίτρων, ο οποίος χάρη στις αναβαθμίσεις αποδίδει πλέον 430 ίππους (+30hp), με τα 0-100 στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK να έρχονται σε 4 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.

Είναι διαθέσιμη σε coupe ή cabrio αμάξωμα, με την κίνηση πίσω ή στους τέσσερις τροχούς και με 7άρι μηχανικό ή PDK αυτόματο κιβώτιο. Εξοπλίζεται με το πακέτο Porsche Sport Chrono και το σύστημα ενεργής ανάρτησης PASM που μειώνει το ύψος του αμαξώματος κατά 10 χλστ.

Πρώτη αγορά που θα υποδεχθεί τη νέα 911 GTS είναι η Γερμανία, με τις τιμές να ξεκινούν από 117.549 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης