Οι νύχτες στο Τόκιο είναι ονειρικές

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 15:23
Οι νύχτες στο Τόκιο είναι ονειρικές

Την πολύβουη πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, την πόλη του μέλλοντος με τα εντυπωσιακά κτήρια, τους εξελιγμένους σιδηροδρόμους, τα high-tech καταστήματα και τα πολυάριθμα βραβευμένα εστιατόρια, επέλεξε η Rolls-Royce για να συστήσει τις νέες πολυτελείς εκδόσεις της γκάμας της.

Τρεις σπουδαίοι φωτογράφοι, οι Yoshifumi Ogawa (Ιαπωνία), Mark Riccioni (Μ.Βρετανία) και Darren Chan (Σιγκαπούρη), ανέλαβαν να φωτογραφίσουν τις εκθαμβωτικές Black Badge εκδόσεις των μοντέλων Dawn, Wraith και Ghost.

Στο project συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι. Τα φλας από τις μηχανές άναβαν μονάχα τις νυχτερινές ώρες, με τη φωτογράφιση να διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα όμως δικαίωσε πλήρως τη Rolls-Royce.

Οι εικόνες, με τα αυτοκίνητα να κινούνται στους πολυσύχναστους δρόμους του Τόκιο, στα σοκάκια, στις περιοχές Golden Gai και Kabukicho, είναι πραγματικά εκπληκτικές. Οι φωτογράφοι έδωσαν μία καλλιτεχνική χροιά, απογειώνοντας τις υπέροχες δημιουργίες της RR.

Μάλιστα, μέχρι τις 13 Ιουλίου, στο κατάστημα της βρετανικής φίρμας στο Τόκιο θα φιλοξενείται η έκθεση «Black Badge: Tokyo After Hours», με τη συμμετοχή των τριών εξατομικευμένων μοντέλων.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 15:23