Η κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων, είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μοντέλα όπως το VW Golf, το Opel Astra, το Toyota Auris, έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, αναγκάζοντας και όλες τις υπόλοιπες να ακολουθήσουν προκειμένου να κερδίσουν ένα μεγάλο κομμάτι της πίτας.

Η Nissan με εκπρόσωπο της το Tiida, από την αρχή δεν είχε και πολύ μεγάλες βλέψεις κάτι που αποδείχθηκε και στην πορεία. Η ιαπωνική φίρμα όμως, σκέφτεται να επιστρέψει δυναμικά το 2014 με ένα νέο μοντέλο, το οποίο ονειρεύεται να έχει την εμπορική επιτυχία του  Qashqai.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα, έχοντας σύγχρονο σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα κατασκευής, δυναμική οδική συμπεριφορά και  αποδοτικούς κινητήρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Ιάπωνες θα χρησιμοποιήσουν ένα καινούριο κινητήρα 1,2 turbo με 110-115 ίππους, ένα turbodiesel με 130 ίππους αλλά ένα επίσης turbo 1,6, ο οποίος θα τροφοδοτεί την κορυφαία έκδοση και θα αποδίδει 200 ίππους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης