Η Nissan μπαίνει στην πρίζα για χάρη του Champions League

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, 17:19
Η Nissan μπαίνει στην πρίζα για χάρη του Champions League

Το ερχόμενο Σάββατο 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο ο μεγάλος τελικός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Ευρώπης, με τη Nissan να δίνει δυναμικό παρών.

Ως βασικός χορηγός του Champions League, η ιαπωνική φίρμα θα προσφέρει περισσότερα από 100 ηλεκτρικά οχήματα στην UEFA και τους συνεργάτες χορηγούς της, για την μεταφορά των επισήμων και των καλεσμένων. Επίσης, ένα ειδικά τροποποιημένο e-NV200 θα μεταφέρει την Πέμπτη 26 Μαΐου το τρόπαιο του τελικού στην κεντρική πλατεία του Duomo, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον μεγάλο αγώνα.

Στη συνέχεια, ένα LEAF θα μεταφέρει το  τρόπαιο στο στάδιο San Siro, στο πλαίσιο του τελετουργικού του αγώνα. Παράλληλα, η Nissan σε συνεργασία με την εταιρεία Α2Α, θα παραχωρήσει δωρεάν στην πόλη του Μιλάνου και τα περιφερειακά της αεροδρόμια 17 ταχυφορτιστές για ηλεκτροκίνητα οχήματα, 13 εκ των οποίων θα παραμείνουν εκεί και μετά τον τελικό του Champions League.

Η κίνηση αυτή, σηματοδοτεί τη δέσμευση της Nissan στην προσπάθεια να κάνει την τεχνολογία μηδενικών εκπομπών προσιτή σε όλους, ενώ ανοίγει το δρόμο για το όραμά Intelligent Mobility (ευφυής κινητικότητα),  όπως ανακοινώθηκε στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016, 12:45