Η Opel κάνει τις διακοπές απόλαυση!

Η Opel κάνει τις διακοπές απόλαυση!

Το Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι ήδη σχεδιάζουν τις διακοπές τους. Ορισμένοι θα εκδράμουν στο βουνό και άλλοι θα βάλουν πλώρη για την παραλία. Ανεξάρτητα από τον προορισμό, ένα πρακτικό, ασφαλές και άνετο αυτοκίνητο, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για το ταξίδι.

Η ασφαλής φόρτωση και η μεταφορά των αποσκευών είναι σημαντική. Η Opel προσφέρει μία πλήρη γκάμα αξεσουάρ για τα μοντέλα της, από μπαγκαζιέρες έως σχάρες ποδηλάτων, δίχτυ ασφαλείας και ειδικές ζώνες ασφαλείας για τους τετράποδους φίλους.

Τα Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer και Grandland X είναι ιδανικά για μακρινές εξορμήσεις χάρη στους πλούσιους χώρους και το μεγάλο πορτμπαγκάζ. Προαιρετικά φέρουν ηλεκτρική πίσω πόρτα που ανοίγει με μία κίνηση του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα, άγκιστρα πρόσδεσης στον χώρο αποσκευών, διαχωριστικά κι άλλα χρήσιμα αξεσουάρ.

Το Astra Sports Tourer μπορεί να μεταφέρει έως 75 κιλά στην οροφή, το Grandland X έως 85 κιλά και το Insignia Sports Tourer έως 100 κιλά. Οι μπαγκαζιέρες και οι σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων είναι εύχρηστες εύκολες στην εγκατάσταση.

Τα Combo Life και τα Zafira Life είναι ιδανικά για οικογένειες. Η Opel έχει δημιουργήσει διάφορες έξυπνες λύσεις, όπως το αναδιπλούμενο κουτί διαστάσεων 61x34x31cm με διαχωριστικά για τη μεταφορά βιβλίων, καλύμματα για την προστασία του δαπέδου από γρατζουνιές και χτυπήματα και φυσικά παιδικά καθίσματα.

Τέλος, σκυλάκια βάρους έως 8 κιλά ταξιδεύουν με ασφάλεια χάρη στην ειδική ζώνη στα πίσω καθίσματα. Μία κουβέρτα προσφέρει άνεση στο κατοικίδιο και προστατεύει τα καθίσματα, ενώ το κάλυμμα του χώρου αποσκευών με αντιολισθητική επίστρωση, όπως αυτό που προσφέρεται στο Grandland X, κάνει πιο απολαυστικές τις διαδρομές των τετράποδων φίλων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 12:48