Την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, η κορεατική μάρκα θα παρουσιάσει την ισχυρότερη και πιο γρήγορη έκδοση του i30 Fastback.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η Hyundai, τα αποκαλυπτήρια του i30 N Fastback θα κάνουν οι επαγγελματίες οδηγοί της αγωνιστικής ομάδας, Gabriele Tarquini και Thierry Neuville. Η εταιρεία έχει προγραμματίσει ένα μοναδικό event, με τους δύο οδηγούς να συμμετάσχουν σε έναν πρωτοποριακό αγώνα εκκινώντας από τη Ρώμη και καταλήγοντας στο Παρίσι.

Η Hyundai δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, παρά μόνο ότι στόχος τους είναι να σημειώσουν νέο παγκόσμιο ρεκόρ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το i30 Fastback N θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος και θα διακρίνεται για την απολαυστική οδική συμπεριφορά. Ο εξοπλισμός του αναμένεται να είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, ζάντες 19 ιντσών, σπορ καθίσματα και πολλά ακόμη. Το αυτοκίνητο θα συνδυάζει την πρακτικότητα με τις επιδόσεις και το εκλεπτυσμένο στυλ, προσφέροντας στον οδηγό οτιδήποτε επιζητεί από ένα ισχυρό μικρομεσαίο πεντάθυρο coupe.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του i30 Fastback


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης