Μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς crossover, που ξεχωρίζει για τα εκφραστικά χρώματα και τα αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία, παρουσίασε η ιστορική βρετανική φίρμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το Countryman Boardwalk, ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται στους λάτρεις των εξορμήσεων και της περιπέτειας, σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να κλέβουν την παράσταση με το στυλ τους.

Το όχημα θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και είναι διαθέσιμο με δυο κινητήρες, ως δικίνητο ή τετρακίνητο. Το αμάξωμα είναι βαμμένο στην αποκλειστική απόχρωση «Deep Laguna metallic». Συνδυάζεται με μαύρη οροφή και μαύρα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αντίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τις προκυμαίες των παραδοσιακών, παραθαλάσσιων θέρετρων της Βρετανίας, πατρίδας της μάρκας. Το χαρακτηριστικό σχέδιο των ξύλινων δοκών που τοποθετούνται κατά μήκος και διαγωνίως στις προκυμαίες γίνονται πηγή έμπνευσης για το έμβλημα της νέας έκδοσης.

Ένα ριγέ σχέδιο σε μπλε μεταλλικό τόνο και μαύρο μεταλλικό με τη λέξη «BOARDWALK» κοσμεί το πλαίσιο των Side Scuttles (γνωστά και ως φινιστρίνια). Μοτίβα και σήματα υπάρχουν επίσης και στα μαρσπιέ εισόδου.

Επιπλέον, λογότυπα με το όνομα του μοντέλου έχουν τοποθετηθεί στο πίσω πλαϊνό τμήμα της οροφής και στο ταμπλό εμπρός από τον συνεπιβάτη. Φυσικά, δεν λείπουν τα εξατομικευμένα σχέδια και διακοσμητικά.

Το Countryman Boardwalk διατίθεται με τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 TwinPower Turbo απόδοσης 136 ίππων, καθώς και τον τετρακύλινδρο με τους 178 ίππους στην έκδοση Cooper S Countryman Boardwalk. Επίσης, υπάρχει και η τετρακίνητη εκδοχή Cooper S Countryman ALL4 Boardwalk με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης