Για ακόμη μία χρονιά η Ford συμπεριελήφθη στη λίστα με τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως, λαμβάνοντας την ανώτατη διάκριση στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η «μπλε οβάλ» φίρμα είναι η μοναδική στον χώρο της αυτοκίνησης που περιλαμβάνεται στη λίστα «World’s Most Ethical Companys» του Ινστιτούτου Ethisphere, κάτι που συμβαίνει για έβδομη συνεχή φορά. Το συγκεκριμένο ινστιτούτο θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στον προσδιορισμό και στην προώθηση ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών, αναγνωρίζοντας τις εταιρείες που διαπρέπουν στους τομείς της εταιρικής υπευθυνότητας, της ηθικής κουλτούρας, του τρόπου διακυβέρνησης, της συμμόρφωσης και της φήμης.

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος της Ford Motor Company, Bill Ford, «αυτή η αναγνώριση τιμά τους υπαλλήλους μας, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να πράττουν το σωστό και να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις. Η ηθική και η εταιρική υπευθυνότητα είναι αξίες που μας εμπνέουν να κάνουμε τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί δεκαετίες η Ford αναγνωρίζει τη σημασία της ισχυρής εταιρικής υπευθυνότητας και την επίδρασή της στην επιτυχία και τη φήμη μιας εταιρείας. Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες δήλωσαν ότι κάνουν σχετική έρευνα για μία εταιρεία πριν συνδιαλλαγούν μαζί της, ενώ το 1/3 αρνείται να προχωρήσει σε δοσοληψίες, εάν αυτή έχει αρνητική φήμη. 

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα και τις εκδόσεις της Ford


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης