Στη δημιουργία δύο ειδικών εκδόσεων του δημοφιλούς sport car που διακρίνονται για το απαράμιλλο στιλ και τις premium προδιαγραφές προχώρησε η Ford.

Πρόκειται για τις Mustang Black Shadow Edition και Mustang Blue Edition. Η πρώτη προσφέρεται αποκλειστικά με τον V8 5.0 λίτρων κινητήρα των 421 ίππων και θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2017. Εξοπλίζεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, μαύρες λεπτομέρειες αμαξώματος, έμβλημα μαύρου Pony για τη μάσκα GT και λογότυπα στα εμπρός φτερά.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων χρωμάτων (Platinum White, Triple Yellow, Race Red και Grabber Blue). Το υψηλών προδιαγραφών μοντέλο περιορισμένης έκδοσης παραγωγής προσφέρει αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, ηχοσύστημα ShakerPro με 12 ηχεία και subwoofer, μαύρο δερμάτινο σαλόνι με ραφές στον πίνακα οργάνων και ασορτί ένθετα στις πόρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mustang Blue Edition, από την άλλη, διατίθεται προς παραγγελία είτε με τον 5.0L V8 είτε με τον 2.3 EcoBoost των 317 ίππων. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε Grabber Blue απόχρωση, έχοντας μαύρες ρίγες στο καπό και την οροφή, αλλά και μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Φυσικά, και από τις δύο δεν λείπει το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με οθόνη αφής 8 ιντσών, που επιτρέπει στους οδηγούς να εντοπίζουν γειτονικά καφέ, σταθμούς ανεφοδιασμού ή πάρκινγκ αυτοκινήτων, σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία, με φωνητικές εντολές.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης