Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι το ελαφρύτερο μοντέλο παραγωγής της βρετανικής φίρμας και το πρώτο που δεν φέρει οροφή και παρμπρίζ. Αντί για το κλασικό τζάμι μπροστά, διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα ενεργής αεροδυναμικής που ονομάζεται Active Air Management System (AAMS) και προστατεύει τους επιβάτες από τον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμαστε στην Elva, ένα εκπληκτικό τετράτροχο το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 149 μονάδες έναντι του ποσού του 1,6 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό hypercar είναι πλήρως εξατομικευμένο και κάθε αντίτυπο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Όποιος επιθυμεί μπορεί να «ντύσει» το αυτοκίνητο στα χρώματα της Gulf Oil, στενού συνεργάτη της βρετανικής φίρμας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή έκδοση με την ονομασία Elva Gulf Theme, η οποία αποτελεί δημιουργία του τμήματος MSO. Τροφοδοτείται από έναν V8 4.0 twin turbo κινητήρα απόδοσης 815 ίππων και 800 Nm ροπής. Το πανίσχυρο μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα, καθώς τα 0-100 επιτυγχάνονται σε λιγότερα από τα 3 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε μόλις 6,7΄΄.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης