Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Επιβλητικό, εκπληκτικά πολυτελές, πανίσχυρο και με ένα αποκλειστικό χρώμα που αναδεικνύει την εκφραστική εμφάνιση, το μεγάλο SAV (Sports Activity Vehicle) της BMW κλέβει για μια ακόμα φορά την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαυαρική φίρμα δημιούργησε μια ειδική έκδοση της X7 με την ονομασία Edition Dark Shadow, η οποία διακρίνεται για την εντυπωσιακή σκοτεινή απόχρωση του αμαξώματος και την αντίστοιχη εικόνα του εσωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο χρώμα «High Gloss Shadow Line», με μαύρα φινιρίσματα σε πλαίσια παραθύρων, καλύμματα κολονών, βάσεις καθρεπτών, μάσκα και απολήξεις της εξάτμισης. Οι ματ επιφάνειες, τα φιμέ κρύσταλλα, οι ζάντες «Jet Black» 22 ιντσών και τα  αεροδυναμικά βοηθήματα του πακέτου M Sport, υπογραμμίζουν περαιτέρω τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, συνδυάζεται το σπορ ταμπεραμέντο με την κομψότητα. Οδηγός και συνοδηγός κάθονται σε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, αναπαυτικά καθίσματα με λειτουργία μνήμης. Ένα δερμάτινο τιμόνι M και στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual, ειδικά σχεδιασμένα για την X7 Edition Dark Shadow, μαρτυρούν το ανώτερο επίπεδο αποκλειστικότητας.

Η δερμάτινη επένδυση Merino σε δίχρωμο φινίρισμα Night Blue/Black με αντίθετες ραφές, όπως και η επένδυση οροφής σε Night Blue από Alcantara, αναδεικνύουν έναν αέρα πολυτέλειας. Το πάνω τμήμα του ταμπλό και τα υποβραχιόνια των θυρών φέρουν δερμάτινη επένδυση nappa, ενώ τα αλουμινένια ένθετα και το Piano Black φινίρισμα με το λογότυπο της έκδοσης, συμβάλλουν στη συναρπαστική αίσθηση που αποπνέει η καμπίνα του μοντέλου Edition.

Η X7 Edition Dark Shadow θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg στις ΗΠΑ από τον Αύγουστο του 2020 σε περιορισμένο αριθμό περίπου 500 αντιτύπων. Θα είναι διαθέσιμη προς παραγγελία παγκοσμίως και με όλους τους κινητήρες της Χ7.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης