Το hot SUV σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τη νεοσύστατη φίρμα Cupra. Είναι το μοντέλο που ανοίγει τον δρόμο για τα επόμενα σπορ δημιουργήματα της ανεξάρτητης πλέον εταιρείας της Seat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακρίνεται για τα σπορ χαρακτηριστικά, τη δύναμη του δίλιτρου TSI των 300 ίππων και την άψογη οδηγική συμπεριφορά του. Το Ateca απευθύνεται στους λάτρεις των αυθεντικών σπορ τετράτροχων. Για όσους επιζητούν κάτι διαφορετικό όμως, η Cupra ετοίμασε μία ειδική έκδοση.

Το Cupra Ateca Special Edition όπως είναι η ονομασία του, θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς. Τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG και σύστημα τετρακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθητικά, η σπέσιαλ αυτή έκδοση διακρίνεται για τις νέες ζάντες 20 ιντσών, το αποκλειστικό γκρι σκούρο χρώμα του αμαξώματος με τις χάλκινες λεπτομέρειες, την εξάτμιση της Akrapovic με τις τέσσερις απολήξεις, τους carbon καθρέπτες και τα φρένα της Brembo.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί επενδύσεις Alcantara σε μπλε απόχρωση που συνδυάζονται με μαύρο δέρμα τόσο στα σπορ καθίσματα όσο και στα πλαϊνά των θυρών, καθώς και ανθρακονημάτινα διακοσμητικά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης