Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η γαλλική φίρμα εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς compact SUV με μια νέα έκδοση που διακρίνεται για το σπορ πακέτο, τα όμορφα αισθητικά στοιχεία και τον πλούσιο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Captur R.S. Line τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου. Φέρει νέα μάσκα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, αποκλειστική γρίλια, γκρι διακοσμητικά, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, λεπτομέρειες από χρώμιο, διαχύτη, δύο απολήξεις της εξάτμισης, ζάντες 18 ιντσών «Le Castellet», σκουρόχρωμα κρύσταλλα στους προβολείς και φυσικά τα σχετικά λογότυπα της έκδοσης.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί νέα καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη, επενδύσεις σε κόκκινη απόχρωση, γκρι/κόκκινες ραφές και αλουμινένια διακοσμητικά. Στο τιμόνι υπάρχει το σήμα της Renault Sport, στο ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό ένα φιλέτο σε απομίμηση carbon και στους αεραγωγούς κόκκινες λεπτομέρειες.

Από 28.400 ευρώ στη Γαλλία.Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10 ιντσών προσφέρεται στάνταρ, όπως και η οθόνη αφής, η κάμερα οπισθοπορείας, οι αισθητήρες παρκαρίσματος, η βάση για την ασύρματη φόρτιση του smartphone και τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τους κινητήρες, η Renault διαθέτει το Captur R.S. Line με τον TCe 140 και την plug-in υβριδική έκδοση Ε-Tech 160. Οι τιμές στη Γαλλία ξεκινούν από 28.400 ευρώ για τον 1.400 βενζίνης και από 37.050 ευρώ για την επαναφορτιζόμενη hybrid. Στην Ελλάδα, αναμένεται να έρθει σύντομα.

Αποκλειστικού σχεδιασμού ζάντες 18 ιντσών.

Κομψό, ποιοτικό και ψηφιακό το εσωτερικό του Captur R.S. Line.

Η απομίμηση carbon στο ταμπλό προσδίδει μια σπορ πινελιά.

 

Παραδόθηκε στη Renault το βραβείο του «Αυτοκίνητου της Χρονιάς» για την Ελλάδα

Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το Renault Captur;

Πού θα κατασκευάζεται το επόμενο Renault 5;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης