Μετά το Mondeo, η Ford παρουσίασε την ειδική έκδοση Vignale και στο μοντέλο S-MAX, με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται στην «πρωτεύουσα» της μόδας, το Μιλάνο, κατά τη διάρκεια του «Salone del Mobile», τη μεγαλύτερη έκθεση επίπλου και design.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το S‑MAX Vignale παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή, με την έκδοση παραγωγής να αναμένεται στην αγορά το 2015, λίγο μετά το λανσάρισμα του Mondeo Vignale. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει μοναδικό στιλ και απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μόδα.

Το χρώμα για το αμάξωμα με την ιριδίζουσα απόχρωση Milano Grigio είναι αποκλειστικό, με τις λεπτομέρειες «Dark Rose Grey» στις εξαγωγές και στα πλαίσια των αεραγωγών, το ματ μεταλλικό φινίρισμα, το γυαλισμένο αλουμίνιο και τις ζάντες 21 ιντσών, να αναδεικνύουν την εντυπωσιακή εικόνα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά καθίσματα με εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, στη δεύτερη σειρά των καθισμάτων υπάρχουν βάσεις για tablet, ενώ στον τεχνολογικό εξοπλισμό υπάρχει και το σύστημα επικοινωνίας (car-to-car). Οι επενδύσεις στην καμπίνα είναι εμπνευσμένες από την ανδρική μόδα και τα έπιπλα, η οροφή είναι κρυστάλλινη και πολλά σημεία έχουν πλεκτή υφή. 

Επίσης, η Ford θα δημιουργήσει επίλεκτα καταστήματα «Vignale Lounges», κυρίως σε μητροπολιτικές περιοχές, παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης