Η γερμανική φίρμα επεκτείνει τη γκάμα αμαξωμάτων της νέας C-Class με την έκδοση Estate, προβάλλοντας το οικογενειακό προφίλ του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η station έκδοση της C-Class έχει μήκος 4,7 μέτρα, μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 80 χλστ. σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και αυξημένο πλάτος κατά 40 χλστ. Σχεδιαστικά, θυμίζει το sedan μόνο στο εμπρός τμήμα, με το μεσαίο και το πίσω μέρος να είναι εντελώς διαφορετικά.

Στο εσωτερικό, οι επιβάτες έχουν μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια και τα κεφάλια τους, το πίσω κάθισμα είναι διαιρούμενο σε ποσοστό 40:20:40, με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 490 λίτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός ασφαλείας και άνεσης είναι υπερ-πλούσιος, με τους υποψήφιους πελάτες να μπορούν να παραγγείλουν ως έξτρα, τα ηλεκτρονικά πίσω προσκέφαλα, το σύστημα «Easy Pack», το «Hands-Free Access», για άνοιγμα της πίσω πόρτας, με μια κίνηση του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα και την αερανάρτηση.

Κάτω από το καπό, βρίσκονται οι κινητήρες της C-Class sedan, με εκδόσεις από 156 έως 333 ίππους για τη βενζίνη και από 115 έως 204 ίππους για τους diesel. Επίσης, υπάρχουν και δύο υβριδικές εκδοχές, η C250 BlueTEC HYBRID και η C350 BlueTEC HYBRID.

Το λανσάρισμα του μοντέλου στην Ευρώπη, θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης