Χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως το πιο «ευφυές wagon» που έχει κατασκευαστεί ποτέ, υιοθετώντας  προηγμένες τεχνολογίες και προσφέροντας τη μέγιστη ευρυχωρία στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα E-Class Estate ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων πολυτελών station wagon. Απευθύνεται σε όσους επιζητούν ένα χρηστικό αυτοκίνητο με υψηλά επίπεδα ασφάλειας, τεράστιους χώρους, σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, αποδοτικούς κινητήρες και δυναμική οδική συμπεριφορά. Αισθητικά, ακολουθεί τη φιλοσοφία της βασικής εκδοχής του μοντέλου, με την πίσω πόρτα να ανοίγει με ένα πέρασμα του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα χάρη στο σύστημα EASY-PACK, το οποίο ανήκει στο βασικό εξοπλισμό.

Το εσωτερικό συνδυάζει την κομψότητα, με την πολυτέλεια και την άνεση. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του μια πληθώρα gadget και τεχνολογικών καινοτομιών, με τα πίσω καθίσματα να προσφέρουν το βέλτιστο αέρα στα πόδια και το κεφάλι των πίσω επιβατών. Ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 670 λίτρα και φθάνει έως τα 1.820 λτ. φιλοξενώντας ακόμα και με ευρωπαλέτα, περιλαμβάνοντας διάφορες λύσεις για την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων, όπως ιμάντες και γάντζους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιβλητική E-Class Estate θα είναι διαθέσιμη προαιρετικά και με τρίτη σειρά καθισμάτων, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των υποψηφίων αγοραστών. Οι δύο οθόνες 12,3 ιντσών στο ταμπλό στις πλουσιότερες εκδόσεις εντυπωσιάζουν, όπως και το πακέτο εξοπλισμού Acoustic Comfort με τις ειδικές μεμβράνες και τα ηχομονωτικά υλικά. Στα στάνταρ είναι η ενεργή αεράναρτηση, με το πρωτοποριακό σύστημα Remote Parking Pilot και το σύστημα  ημιαυτόνομης οδήγησης Drive Pilot να είναι στις προαιρετικές επιλογές.

Τα μηχανικά σύνολα προέρχονται από την E-Class sedan, με τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 184 ίππων της έκδοσης E200 να είναι στη βάση της γκάμας. Στους diesel πρώτη επιλογή είναι η E200d με το δίλιτρο μοτέρ των 150 ίππων, με την πανίσχυρη AMG E43 4Matic των 401 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων  9G-Tronic να βρίσκεται στην κορυφή.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης