Η «προφητεία» της Hyundai

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020, 17:15
Η «προφητεία» της Hyundai

Μία ιδέα για το πώς θα μοιάζουν τα μελλοντικά αυτοκίνητα παραγωγής δίνει η κορεατική εταιρεία μέσω του πρωτότυπου Prophecy.

To ηλεκτρικό EV της Hyundai είναι το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί την «Optimistic Futurism», την επόμενη πτυχή της σχεδιαστικής της φιλοσοφίας της μάρκας, η οποία στοχεύει στην εξισορρόπηση της φύσης και της τεχνολογίας, της συγκίνησης και της πρακτικότητας.

Το μεγαλύτερο μεταξόνιο και η μικρότερη προεξοχή της πλατφόρμας EV αναδεικνύουν τις τέλειες αναλογίες του αμαξώματος. Το Prophecy διακρίνεται για τις καθαρές επιφάνειες, την αρμονία και τη λειτουργικότητα. O εξωτερικός σχεδιασμός του διαπνέεται από ένα καθαρό, συνεχές streamline που εκτείνεται από εμπρός προς τα πίσω.

Η τεχνολογία προοδευτικού φωτισμού με pixelated είναι ενσωματωμένη στα φωτιστικά σώματα, τους προβολείς και την αεροτομή, αντανακλώντας τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στο 45 concept.

Το σαλόνι αξιοποιεί πλήρως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ηλεκτρική πλατφόρμα της Hyundai. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι το σύστημα διεύθυνσης, όπου δεν συναντούμε τιμόνι αλλά δύο χειριστήρια τύπου joystick, εξασφαλίζοντας σε συνδυασμό με τα εργονομικά καθίσματα επιπλέον χώρο για τους επιβάτες.

Στο ταμπλό υπάρχει μία τεράστια οθόνη υψηλής ευκρίνειας, η οποία ενσωματώνει τις πιο πρωτοποριακές εφαρμογές και high-tech τεχνολογίες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπτρος  

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020, 17:15